Merhabalar,
Bir web site açacağım. Faturalandırılmalı hesaplar ve faturalandırılmaya uygun hesaplar satılacak bu site üzerinden. Bir yazılımım var ve otomasyona bağlı bir süreç olacağı için stok sınırımız olmayacak ve ucuzluk konusunda alıcıların tercih ettiği bir isim olacağız. Gelen her şey eşit olarak paylaşılacak. Ortağımdan beklentim. Site masraflarını gidermesi, (süreç boyunca aktif olmak isterse) öğreteceğem methodlar ile hesap açımı yapabilir kendi de kullanabilir.
Hesaplar hakkında;
Bir hesap maliyeti aşağı yukarı 20 kuruş oluyor. Bu hesabı iki farklı şekilde değerlendirebiliyoruz. Birinci dilersek az uğraşarak bu hesapları 1-2₺ arasında satabiliyoruz. Ancak uğraşmak istersek bu hesapları 20-30₺ ye satabiliyoruz.
Sürekli olarak website reklamlarını yapacağız ve ben kendi müşterilerimin bir kısmını site üzerinden almaya ve çevresine iletmesi konusunda yönlendireceğim. Müşterilerimizin büyük bir kısmı aktif durumda benden satın alım yapıyor ancak otomasyon bir sistem her zaman için daha iyi olacaktır.
Siteye eklenecek özellikler;
Shopier ödeme sistemi
Otomasyon olarak hesapları teslim etme sistemi
Satılacak diğer şeyler (Daha sonra);
Farklı platformlarda premium üyelikleri ucuz yolla satın alma (Methodlarım mevcut)
Takipçi, izlenme, beğeni satışları (Panelim mevcut)
Azure, google cloud ve linode satışları (Methodlarım ve temin edebileceğim yerler mevcut)
Pazarlama & reklam;
İşin reklam kısmını benim müşterilerimin sağladı paralar ile gerçekleştireceğiz. Reklam yapabilmemiz için en uygun yerler listelenmiş durumda. Sıradışı fikirler ise projeme uygun olarak bir kenarda gerçekleşmeyi bekliyor.
Finans;
Toplam giderimiz 1 aylık süreç boyunca (sadece facebook ve instagram için) 100₺'yi aşmayacak kadar az. Diğer satışlarımız için ise satacağımız fiyattan yaklaşık %30-40 arası bir pay bize kalacak.
Üretim;
Üretim konusunda yazılımlarımız çalıştırabilmek için 18gb RAM, E5 serisi işlemci (8 çekirdek), 80gb ssd depolama alanına sahip 7/24 açık ve vpn sorunları yaşatmayacak şekilde ayarlanmış bir vds mevcuttur. 7/24 üretim yapılacaktır.
Hedefler;
1 ay içerisinde sadece facebook hesapları ile yapılan satıştan 4 haneli bir gelir beklemekteyim.
İkinci kademe (Yüksek kazancın başlayacağı kısım);
25 ocak tarihinde bir çok firma/kişiler ile yaptığım anlaşmalardan ötürü haftalık olarak minimum 3500+ gelir beklemekteyim. Sistemi büyütmem ve bu hedeflere getirebilmem için bir yatırıma ihtiyacım var. Bu aylık 15.000 kazanç için detayları Whatsapp üzerinden sorabilirsiniz bu konuyu yatırımı aklına koyan arkadaşlara detaylı bir şekilde anlatacağım. Bunun için çok düzenli bir yapı oluşturulacak ufak bir yatırım ile halledilebilecek düzeyde bir yapı.
Ortağımdan beklentilerim;
Ortağımın gerekli finansmanı sağlamasının yanında süreçte pasif kalmak istese dahi kendisinin süreci yakından takip etmesini istiyorum. Uzaktan bakınca ortağım olmuyor çünkü. Ortağın finansmanı sağlaması yeterli ancak kendi isteği dahilinde seçenekler arasından istediği hesap üretimini veya method bilgisini kendisine sağlayabilirim. Üretimde katkısı olabilir. Müşteriler ile yakından ve samimi şekilde 7/12 ilgilenebilirim. Tam zamanlı olarak bu işi yapıyorum. Süreci yakından takip etmesini istememin bir nedeni de sorunsuz bir şekilde güven ortamının sağlanması. Acil bir durum olduğunda tüm sistemi ona emanet edebilmem lazım. Onun haricinde bir sorun olmadığı sürece her şeyi kendim yapabilirim. Onun haricinde ödeme almak için bir shopier başvurusu yapılacak ortağımın bana güvenmesi için ödemeleri kendisinin almasını istiyorum. O yüzden shopier açılacak.
Proje için gereken bütçe; İletişime geçiniz.
Whatsapp; 0551 053 28 28