Shentinal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hangi eğitimi alırsan al, internette zaten bulabileceğin bilgilerin dışında fazla bir şey içermeyecek ve seni "dijital pazarlama uzmanı" yapmayacak muhtemelen. Benim fikrime göre başarıyı/uzmanlığı sağlayan nüanslar-ufak ayrıntılardır ve bunları kendin yaşamadan edinemezsin. İçerik üretimi ve pazarlamasını öğrenerek başlayabilirsin, reklamcılık içerik üretimini içerir çünkü. İngilizcen varsa ingilizce kapsamlı rehberler oku. Youtube'da çok iyi içerik üreticileri var, videolarını izleyebilirsin
çok hatalı bir yaklaşım basit bir örnek vereyim,
google ads veri feed ile reklam yayını yapmak için tr kaynak nerede ise yok ya da dinamik arama ağı reklamlar için keza durum aynı şekilde.
senin bu reklam modellerine ihtiyacın olduğunu bilmen araştırman denemen dönüşüm alman vb. durumlar için binlerce belki milyonlarca lira harcaman lazım.
paran olabilir bu sorun değil ama iş verileri feed'inin 3 günde onaylandıgını bilmeden 3 gün boşa deneme yapar reklam bütçesini boşa harcar ve bu iş olmuyor diye bir de vazgeçersin geçen zaman çöp olur.
o yüzden eğitim iyidir youtube üzerinde pek çok ücretli eğitimden kat kat kaliteli eğitimler mevcut
ücretli eğitim daha iyidir zira ücretsiz eğitimler sürekli yarımdır 9 a kadar anlatmış adam bırakmıştır ama ücretli egitim bir pakettir tüm detaylar vardır yoksa da destek ile istersiniz.