ElectroSEO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Lutfen demek istediklerimi yanlis yerlere cekmeyiniz.. Demek istedigimi bir daha tekrarlayayim isterseniz. Ben burada polis olduren adami savunmuyorum. Bu baska bir olayda da olabilirdi. Sonucta olen insanlar var. Siz bunun ardina kanasusamis vahsiler gibi seviniyorsunuz. Yok kani yerde kalmadi vs. vs. Peki sehit ailesinin acisi katil olunce dindi mi? Polis olduren kalleste olsa onun da anasi babasi yok mu? ABD'yi ornek vermissiniz. Kardesim abd'de cogu eyalette idam cezasi yasaldir. Eger isledigi suc kanunlarda olan yasayla birse juri karar verir ve idam cezasina carptirir. Burada altini cizmek istedigim nokta isin ucunda idam ve olum cezasida olsa ADALETLE YARGILANMASIDIR!

Duygu ve dusuncelerime tercuman olmussunuz tesekkur ederim..
Burada sizin anlamadığınız nokta şu. Şu anki ceza sisteminin de böyle şerefsizlere verilen ceza her zaman benim gözümde yetersiz olur. Ülkemizde idam olmadığı için de en fazla yiyeceği ceza ağırlaştırılmış müebbet olur. Bizim vergilerimizle cezaevinde bakacaklarına böyle çatışmada ölü ele geçirilmesi evet beni sevindiriyor. Bunun vahşilikle alakası yok.