MitolojiClub adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Polise sıkan herife de, devlet müebbet bakacaksa bedavadan ekmek verecekse, orta doğu ülkesi olalım kardeşim. Gebersin it, umarım acı çekerek ölmüştür.
yahyadegirmen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şaka mısınız siz şehit olan polisimizin eşi , çocuğu anne babasının çektiği acıyı sen çekte görelim
Grata adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Orta doğu ülkeleri ile ne alakası var? Orta doğu ülkesi olmayan Amerika'da adamlar sinek vurur gibi vurup öldürüyor suçluları. İdam desen o da var.
EmreOdabasi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Doğrusu polisimiz de şehit olmamalıydı. Herşey doğru olsa keşke. Ayrıca polisi şehit eden kalleşleri içeride beslemek bana mantıksız geliyor.
AliYucel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
abd de mi ortadoğu ülkesi o zaman......
Lutfen demek istediklerimi yanlis yerlere cekmeyiniz.. Demek istedigimi bir daha tekrarlayayim isterseniz. Ben burada polis olduren adami savunmuyorum. Bu baska bir olayda da olabilirdi. Sonucta olen insanlar var. Siz bunun ardina kanasusamis vahsiler gibi seviniyorsunuz. Yok kani yerde kalmadi vs. vs. Peki sehit ailesinin acisi katil olunce dindi mi? Polis olduren kalleste olsa onun da anasi babasi yok mu? ABD'yi ornek vermissiniz. Kardesim abd'de cogu eyalette idam cezasi yasaldir. Eger isledigi suc kanunlarda olan yasayla birse juri karar verir ve idam cezasina carptirir. Burada altini cizmek istedigim nokta isin ucunda idam ve olum cezasida olsa ADALETLE YARGILANMASIDIR!

D3LpHi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neden birilerini zan altında bırakıyorsunuz? Belki sizin düşündüğünüz gibi olmadı, belki gerçekten kurtarılamadı, nasıl insanlarsınız siz sonuç ne olursa olsun ölen insanlar var ve siz buna seviniyorsunuz, sanırım karantina yaramadı arada çıkın bi hava alın..
Duygu ve dusuncelerime tercuman olmussunuz tesekkur ederim..