GOOGLE NEWS NEDEN ÖNEMLİDİR?
Normal şartlarda Google’da üst sıralarda yer almak için haber içeriklerinin SEO uyumlu olması gerekir. Google News’e kayıt olunduğunda; üst sıralarda yer almak için yapılan SEO harcamaları düşer, ciddi bir yatırım yapmaya gerek yoktur. Google News’e kayıtlı olunduğunda haber içeriği doğrudan okuyucuya ulaşır.
Siteniz çok daha fazla kişi tarafından ziyaret edilir.
Haber siteniz daha fazla ziyaretçi aldığı için ajanslardan ve kurumlardan reklam alma olasılığınız artar.
Haber sitenizin imajı iyileşir ve Google News’e kayıtlı olduğu için güvenilirliği artar.
İndex hızı ciddi oranda yükselir.
Alexa değerleri düşer. Alexa ziyaret sayısına göre sınıflandırma yapan site sayacıdır.
Kısa zamanda markanızın duyulması ve piyasada yer edinmesi kolaylaşır.
Hit sayısı yükselen ve piyasada konumunu sağlamlaştıran site satılmak istenirse, yüksek bedellere satılabilir.
Hangi Tür Siteler Google Newse Kayıt Olamaz?
Yasa dışı örgüt siteleri,
Yanıltıcı davranışa sebebiyet verebilecek siteler,
Kötü amaçlı yazılım vs. uyarısı olan siteler,
Etnik kökenler vb. nefret içeriği olan siteler,
Müstehcen içerikler,
Şiddete teşvik edici sayfalar/resimler,
Telif hakkı kapsamında sayılabilecek siteler,
Örnek News Alınmış Siteler: https://news.google.com/publications...R&ceid=TR%3Atr https://news.google.com/publications...R&ceid=TR%3Atr
Referanslar;
Birkaç haftadır index almayan sayfalarım vardı, google news kaydı olduktan kısa süre sonra sayfalar indexlendi
Arkadaş çok ilgilendi ve her adımda bilgilendirdi. Düşünmeden bu hizmeti almanızı tavsiye ederim.
2 site için başvuru yapıldı. 3 gün sonunda 2 sitede google news kaydı aldı. İlginiz ve Hız için çok teşekkür ederim.
6 adet NEWS işi verildi, Arkadaş tw ile bağlanarak tek tek özenle siteleri ekledi ve bugün onaylandı. Kendisine teşekkür eder, Bol kazançlar dilerim.
İşini önemseyen takip eden hızlı çözüm üreten bir arkadaşımız teşekkürler.
Engin hocamın eline sağlık 5 dk da halletti sıkıntımı. Sizinle çalışmak güzel hocam.
News kaydım onaylandı. İlgi ve anlayış için teşekkürler.
Takıldığım bir nokta vardı, adaşım sağ olsun halletti ve onaylandı. Teşekkürler.
kısa zamanda news kaydı almama yardımcı oldu. emeğine sağlık.
New Kaydı Tamamlandı. İlgili ve güvenilir bir arkadaş.
Hızlı Bir Şekilde News Kaydımızı Aldı Teşekkür Ederim...
Hızlı Bir Şekilde News kaydımız onay Aldı Teşekkür Ederim...
Arkadaşımız gayet nazik ve eğlenceli ve işini bilen birisi kısa bir zamanda halletti güvenilir.
Google news için işlem yapıldı. Anlayışlı samimi biri. Kendisine çok teşekkür ederim ilgisinden ötürü
Hocam gerçekten çok ilgili ve yaptığı işi takip eden biri. Hızlıca news kaydı aldı bir sitem için. Gönül rahatlığıyla çalışılabilir. Teşekkürler hocam.
Sitemin bugün news kaydı gerçekleşti ve onay aldı. Onay sürecine kadar her soruya içtenlikle cevap verdi ilgisinden dolayı teşekkür ederim
Arkadaşa iş verildi. Gerçekten işin ehlini biliyor ve işini takip ediyor.. Haber sitemin An itibariyle News kaydı onay aldı. Güvenle Google News Kaydınızı yaptırabilirsiniz..
Arkadas cok ilgili. Kisa surede siteme onay aldi. Tesekkurler
çok ilgili bir arkadaş rahatlıkla çalışma yapabilirsiniz.
Onay alınmıştır arkadaşa teşekkür ederim
1 hafta önce 1 site için anlaşmıştık onaya gönderdi dün onaylandı içeriklerin yarısı indexlenmiş
Site onay aldı tekrar teşekkürler��
Çok kısa sürede onay aldık. Ellerine sağlık üstadım
news kaydı yapmayı bir türlü beceremedim. Arkadaşın hizmeti sunduğu fiyat da uygun olunca kendisiyle iletişime geçtim. Kısa süre içinde kaydı tamamlayıp incelemeye gönderdi. 8-10 gün kadar süre içerisinde de onay aldım. Bu süreçte de sürekli takibini de yaptı. buradan tekrar kendisine teşekkür etmiş olayım..
sitemiz başarılı bir şekilde onay aldı. Teşekkür ederim
News onayı alındı çok teşekkür ederim ilginiz için
Google News kaydını başarılı bir şekilde alındı.
Arkadaş sözünün eri, ilgili ve yardım sever. 3 gün olmadan onay aldı.
Hizmet alındı. Onay bekleniyor. Süreç içerisinde çok ilgilendi. Umarım onayımız da gelir. Teşekkür ederim.
Hizmet alındı kısa sürede onay geldi ilgili ve özenli çalışmasından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum
Aninda görüntü icin tesekkürler
#anahtar kelimeler: News başvurusu, google news, indeks sorunu, index sorunu