Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar şöyle bir soru sormak istiyorum
bir arkadaş konu açıp makale işi var yapacaklar yazsın gibisinden bende iyi yapan birini oneriyorum surekli bu tarz iş gelince aynikisiyi oneriyorum bu yasak mi formda
Arkadaşım sen hala orada mısın? İşini iyi yapan dediğiniz kişiyle ticaretiniz bile olmamış muhtemelen aranızda trade alıp verme de yok. Olayı hala tartışmaya sürüklüyorsun. İşi yapan arkadaşın görme yetisinde sorun mu var? İş verilen konulara bile senin gibi arkadaşlar yazarak konuyu üste taşıyıp zamanımızdan ediyor bizi. Moderatöre bildirdim ve ilgileneceğini zaten söyledi. Dikkat edersen o kategorideki konumu ben üste bile taşımıyorum çünkü fazla sipariş almıyorum. Forumu spam yuvasına çeviriyorsunuz görselde bunun kanıtıdır. Sen öneriyorsun o orada teşekkür ediyor vs resmen spam herkes aynısını yapsa biz yeni veya eski konu nasıl seçeceğiz?
Zoruna gidiyor vs demişsin. Benim yazdığım fiyatlara belki bu forumda yazan arkadaş çok nadir veya yoktur ver skype veya whatsapp ispat edeyim zoruma ne gidecek?

işini iyi yapan her şekilde kazanır başkasının iteklemesine de gerek kalmaz. Farkındaysan makale işi için açılan konuların altında yorumumu nadir görürsün seçici olarak gerek duyduğuma mesaj atarım sadece. Benimle tartışmayıun ben konuyu kapattım moderatöre bildirim ilgileneceğini zaten söyledi. Yaptığın doğru ise zaten gocunmanı gerektirecek bir durum yok. Beni etiketleyip zamanımı çalmayın kime ne soruyorsanız sorun ama benı etiketlemeden yapın.

Siz tavsiye etmişsiniz o cevap vermiş sürekli üste taşınan konuları yeni konu gibi algılamak zorunda değiliz. Bu işi yapan zaten takip ediyordur. Sizin gibi 10 20 arkadaş yapsa işimizi yapamaz duruma geliriz nihayetinde 90 bin kişilik forum ve onlarca konu takip ediyoruz. Zaten moderatör arkadaş ilgileneceğini söyleyip sen uyarma rapor et uygunsuz gördüklerin değerlendirilir dedi. Kimseye de mesaj atıp efendilikle de olsa uyarmam. Şimdi bu görselde yaşananlar SPAM değilse nedir acaba? Lütfen bana cevapta vermeyin vaktimi almayın çocuk gibi birileriyle saatlerce tartışacak durumum yok. Uzunca yazdım yeterli sanırım.