iyi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Shopify sorunsuz mu sanıyorsunuz? Tema önemli, browser güncellemesi geliyor, ödeme sistemi çalışmayabiliyor, ya da js çakışması oluyor, sepete eklemede sorun oluyor vs vs. İşin kötü yanı Shopify hatalarını düzeltebilecek kişi sayısı da az. Ya temayı yapan yardım edecek ya da başka birine tonla para bayılıp düzelttireceksin. Herşey her sistem sorunludur, burada dikkat etmeniz gereken şey, hangisine daha ucuz ve hızlı müdahale edebileceğinizdir. Artı eksi karşılaştırmasında ikisinin de artısı eksisi yaklaşık diyebilirim. Kısaca kendine sorular sormalısın, kararını kendin vermelisin. Ben 2 sistemi de kullanıyorum ama woocommerce daha çok güveniyorum, çünkü kontrol elimin altında. Sorun olduğunda anında ilgilenebiliyorum.
Teşekkürler.

Dünya devi pazar yerlerinin bile zaman zaman hizmet veremediğini düşününce, tamamen sorunsuz sistem hayal etmek elbette zor. Bu yüzden sizlerin deneyimleri çok önemli benim için. Stabiliteye ek olarak %64'e varan kargo indiriminden bahsediyordu, yurt dışı kargo için bu büyük bir cazibe ama Amerika ve Kanada için geçerliymiş.

Konu hakkında forumdan bir arkadaşla detaylıca konuşmamız ve sizin de bu yorumunuz üzerine Shopify konusunu kapattım artık. Türkiye çıkışlı kargo avantajı da sağlamadığı için tercih edilecek hiçbir yanı kalmadı.