Merhabalar hocam, anladığım kadarıyla mükellef üzerinden şirket oluşturdunuz. Yanlış anlamadıysam size bir kaç soru sormak isterim. Yanlış anladıysamda kusuruma bakmayın hocam.
Kaç aydır mükellefi kullanıyorsunuz?
Mükellefe kayıt olduktan kaç gün sonra fatura kesebilecek duruma geldiniz?
E Fatura mı kullanıyorsunuz?
Şuana kadar herhangi bir aksaklık, sıkıntı yaşadınız mı?
Nasipse bende 1 Ocak tarihiyle mükellef üzerinden işlemlerimi başlatmak istiyorum.
E-imzanız geldikten sonra kurulumu mukellef yetkilileri hemen yapar, 1-2 gün içerisinde fatura kesmeye başlayabilirsiniz. E-imza da yaşadığınız şehire göre minimum 1 maksimum ortalama olarak 10-15 gün içerisinde elinize ulaşır. E-imzaya başvuru işlemleri mukellefe kayıt işlemlerinden sonra başlıyor, başvuru ücretini mukellef ödüyor. Kendileri başvuru yapılabilecek bağlantıyı v.s. iletiyor size. Hiç bir aksaklık yaşamadım, bana tahsil edilen muhasebecim çok iyi. Bu tarz soruları burada sormanıza dahi gerek yok emin olabilirsiniz. Çünkü kayıt olduktan sonra ve ödemenizi yaptıktan sonra ertesi gün aranıyorsunuz, tüm adımları kendileri adım adım yapıyor. Siz neredeyse hiç bir şeye elinizi sürmüyorsunuz diyebilirim. Bilgisayarınıza anydesk programıyla bağlanarak gerekli işlemleri kendileri tamamlıyor. Faturaları logo iş başı programı aracılığıyla kesiyoruz. Bu programı da kullanmak basit. Önceden bilgi sahibi olmak isterseniz logo iş başı kullanım videosunu izleyebilirsiniz. Herhangi bir sorun yaşamadım.