Merhaba arkadaşlar,
Scriptte olmasını istediğim özellikler aşağıda yazıyor. İster hazır bir scripti düzenleyin ister sıfırdan yazın ister moodle üzerinden PHP kodları düzenleyerek yapın. İstekleri karşılarsa hazır LMS sistemleri de olur.
Ana sayfa
Standart slider, header, body, footer alanları
Üyelik için SMS ile doğrulama ve TC kimlik numarası gerekir
Kullanıcı üye olma sayfasında, hangi kursa kayıt olacağını seçer. Böylece siteye giriş yaptığında eğer A kursunu seçtiyse B-C-D kurslarına ilişkin sorular karşısına gelmez.
Sanal Pos:
İyzico veya Paytr gibi sanal pos entegresi
Soru Çözme:
Çoktan seçmeli, boşluk doldurma, doğru/yanlış şeklinde sorular
Sorulara açıklama ekleyebilme
Her soru çözüldüğünde doğru/yanlış bilgilendirme uyarısı
Her soruda daha önce o soruyu kaç kişinin çözdüğü, doğru ve yanlış cevap sayısı gösterilir
Soruların altında telif hakkı bildirme, soruyu beğenme, soruyu favorilerine ekleme gibi seçenekler
Yanlış çözülen soruları üye panelinden tekrar çözebilme
Karışık derslere ait soru çözebilme
Deneme sınavı oluşturabilme
Kullanıcı Paneli:
Her üyenin kendi paneli olur. Panelde: detaylı istatistikleri, daha önce çözdüğü sorular, çözdüğü doğru/yanlış sorulara göre puanı, favorilere eklediği sorular
Yönetim Paneli:
Yönetim panelinden kullanıcı eklenebilir, silinebilir
Ders, kategori ve soru eklenebilir, silinebilir, düzenlenebilir
İstatistik:
Kullanıcı panelinde yer alan istatistik alanında kullanıcı çözdüğü doğru/yanlış soru sayılarına güzel bir görsel grafik ile bakabilir.
Diğer detaylar:
Excel/word veya metin belgesinde doğru cevapları ile birlikte soru yükleyebilme
Belirlenen gün ve saat aralığında deneme sınavı açabilme
Kullanıcılar siteye soru ve ders notu gönderebilir(admin panele düşer)
Site içi mesajlaşma ve basit bir text sohbet alanı
Sitede ders notları ve sorular copy/paste önüne geçebilmek adına sağ click korumalı olacak.
Tek seferlik değil uzun soluklu çalışabileceğim bir arkadaş arıyorum lütfen teklif verirken göz önünde bulundurunuz.
Bütçe sormayınız.
Teklif ve tahmini teslim süresi PM atabilirsiniz.