Ahhh guzel kardeşim. İsrarla beni anlamiyosun. Adsense hesabı satm satma ben bundan bahsetmiyorum. Kimse para kazandigi, hele hele de maliyeye takilacak kadar kazanabildigi adsense i satmaz zaten. Ha diyorsan ki adam gelirli sitesini adsense hesabiyla birlikte satar, o adam zaten vergi kaçırmış ve sonra da adsense i elden cikarmis demektir ama maliye o adami yakaladigi zaman zaten hesabina giren paradan yakaliyor. Adsense raporlarini neden gostersin? Gosterince vergi iptal olmayacak sonuçta. Bubarada her gun beraber degilim kardeş. Amcam maliyeci. Ona sorup yazdim zaten. Neyse sen satma kardes haklısın lazim olur.
Hocam anlamamakta ısrar ediyorsun. Ceza yendiği zaman hesaba giren paraya bakıyorlar ve %18 KDV + Gelir vergisi ve üzerine ceza ve faizi bindiriyorlar. Eğer yurtdışına yayın yapan, sunucusu yurtdışında bulunan, yurtdışı ziyaretçilere reklam yayınlayan bir siten varsa ticaret yabancı müşteri üzerinden yurtdışında gerçekleştiği için KDV den yırtabilirsin. Bunun için de geçmişe dönük raporları gösterebilmen yani panele erişiminin olması lazım.