* Site Adı: IZOCOLOR - İç Cephe ve Dış Cephe Boyası - Fabrikadan Üretim
* Site Adresi:.. https://izocolor.com.tr * Sloganımız : İZOCOLOR - izi kalır | sizde 5-10 yıl solmama garantisi veren ve bunu noter üzerinde cesaretle belgeleyen bu boya ile tanışmak istemez misiniz ?
* Açıklama: izocolor firması mersinde bulunan bir boya üretim fabrikasıdır.Tamamen %100 yerli boya üreticisi olarak türkiyenin dört bir yanına boya gönderiyoruz.(20-15-7,5-2,5 Litre) şeklinde iç ve dış cephe boyasının yanında su bazlı ahşap boyası ve astar üretimide yapmaktayız.Sizde bizlere ulaşarak boya bayiliği alabilir yada eviniz , iş yeriniz için güzel renkleri seçerek ortamınızı renklendirebilirsiniz.
* Açıldığı Tarih: Firma 1988 yılında MYD Kimya Sanayi & Boya Üretim Olarak Faaliyete başlamıştır.
* Sitenin ilerleyen günlerdeki hedefleri: Firmamız boya üretiminin yanında , DUVAR PANELLERİ üretiminede başlayacaktır , Mart - Nisan aylarında renk renk ve desen desen duvar paneli , strafor üretimi ve satışına başlamayı hedeflemektedir.Git gide büyüyen ve bayilikler veren firmamız arasında sizleride görmekten mutluluk duyarız.
Boya kalite , iso , boya dayanıklılık avrupa birliği vb. tüm belgelerimiz tam olup eksiksiz birşekilde hizmet vermekteyiz.Kısa zamanda
decobrick ismi ile tüm türkiye ve hatta yurt dışına duvar paneli satış ve bayiliğimiz olacaktır.