PaLaCoRDa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam 3 yıldır her gün maliyeyle birlikte olman bir bilgin olacağı anlamına gelmiyor, ben bu olayı yaşadım bizzat diyorum. Bende vergi mükellefiyim benim ödediğim adsense vergisini görsen aklını kaçırırsın ama vergi ödüyorum diye ceza hakkında bilgim olması gerekmiyor. Her maliyede işleyiş farklı olabilir ben tecrübemi aktardım ısrarla başka şeyler iddia ediyorsun. Senin yorumunu görüp hesaplarımı satmış olsaydım yurt içi yurt dışı ayrımı yapamazdım maliyeye, her şey bu kadar basit sen satabilirsin sana göre lazım değil
Ahhh guzel kardeşim. İsrarla beni anlamiyosun. Adsense hesabı satm satma ben bundan bahsetmiyorum. Kimse para kazandigi, hele hele de maliyeye takilacak kadar kazanabildigi adsense i satmaz zaten. Ha diyorsan ki adam gelirli sitesini adsense hesabiyla birlikte satar, o adam zaten vergi kaçırmış ve sonra da adsense i elden cikarmis demektir ama maliye o adami yakaladigi zaman zaten hesabina giren paradan yakaliyor. Adsense raporlarini neden gostersin? Gosterince vergi iptal olmayacak sonuçta. Bubarada her gun beraber degilim kardeş. Amcam maliyeci. Ona sorup yazdim zaten. Neyse sen satma kardes haklısın lazim olur.