ultibil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kadın girişimci olarak bir avantaj sağlıyormu hocam
İşte bunu bende araştırıyorum, her ikisi aynımı farklımı onları bilen kişilere sormak istedim.

devrimed adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kadın girişimci bildiğim kadarıyla sadece Hepsiburada komisyonda indirim sağlıyor
Hepsi burada Tüm kadınlara sağladığını biliyorum belki yanlışta biliyor olabilirim.

masterthone adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kadın girişimci olarak şirket açmak diye bir şey var mı? ben ilk defa duydum

Hepsiburada'nın kadın girişimci kampanyası var ama ondan yararlanmak için ürünleri sizin yapmış olmanız gerekiyor
Hepsi Burada Trendyol vb yerler sağlıyor sadece ben araştırma yaptığımda vergi teşviği sigorta kredi vs onlar hakkında tam detay istemiştim o yüzden fark varmı bilemedim.

irishmandublin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kadın girişimciler genç girişimcilere göre bir tık daha avantajlıdır. Ek olarak bir takım sigorta güvenceleri,ek ödenek gibi konular ve çeşitli kurumlardan da destek alabilmektedirler. Hayırlısı olsun şimdiden.
Teşekkür ediyorum güzel desteğiniz için. Güzel bilgileriniz için.

finansmuhendisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Genç girişimci olursanız vergi ve bağ-kur avantajınız olur. Kadın girişimci olursanız kredi imkanlarınız yüksek olur. Ancak bu ikisinin aynı anda yapılması da mümkün. Kosgeb, vergi dairesi ve SGK birbirinden farklı kurumlar ve hepsinden teşvik alabilirsiniz.
O zaman kadın olması başlı başına bir avantaj demek istediğiniz teşekkürler.

lancelot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vergi dairesi 29 yaş altı erkek veya kadın mükelleflerden 3 vergi dönemi boyunca gelir vergisi almıyor. Ayrıca yine 1 yıl boyunca bağkur prim desteği veriyor. Gerekli olan bilgileri kayıt olacağınız vergi dairesinden alabilirsiniz. Ayrıca gerekliliklere dair şart ve hükümlere ait detaylı bilgiyi yine vergi dairesinden alabilirsiniz. Şartları sağlamayan herhangi bir durumunuz olabilir yanlış bilgi vermek istemem.
Bilgilendirme için teşekkür ediyorum, muhasebecimde araştırmamı tam detaylı içine sineni yapmamı istedi

CND adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok farkları olan durumlar değil bence, genç girişimci olarak kendi üzerine yap derim.
Bakalım artık Öyle düşünüyorum ama işte birde bilen yapan varmı bu tür işleri forumda diye yazmak istedim teşekkürler.