Hocam müşterimiz ciddi anlamda çok çok iyi bir insan. Ellerinde sözleşmeleri bile duruyor. Ödeme konusunda yarısı iş başlangıcı denilmiş, verilmiş. Yarısı da iş sonu denilmiş fakat işin sonu gelmemiş. İş süresi 1 ay denilmiş, 4 ayda site bitmemiş. Onu da geçtim, paranın peşin verilen kısmı iade edilmeyi boş ver, telefonlarına cevap bile verilmemiş.
Kimse kimsenin niyetini bilemez orası apayrı bi konu ama en basitinden bu işletmenin vergi levhası bizde. Facebook sayfasının yetkisiz kişilerde olması bile ayrı bi saçmalık değil mi?
Şimdi dostum; bazı hatalar vardır ki ceremesi büyük olur. Bırak müşterin biraz sıkıntı çeksin.
Bunlar hep üç kuruş ucuz olsun mantığı ile yapılan işler, peşin hüküm verdim eğer yanlışsa affet. Ben basit bir WordPress web sitesine elimi 4k Lira'dan aşağı yapmam. Profilimde yayınladığım sitedeki fiyat listesinden kontrol edebilirsin. Web camiasında bulunan kişiler ucuz iş yapabilir birbirine. Ama son kullanıcıya düşük fiyat çekilmesine tahammülüm sıfır.
Elinde vergi levhası, marka başvurusu v.s. var ise help center'dan mail atarak durumu bildirebilirsin. Ya da bu konuda ücretli hizmet veren birinden yardım alabilirsin. Biraz uzun sürer, belki bütçe gerekir ama bırak müşterin yaptığı hatanın bedelini ödesin.
Ben mesela müşterime diyorum ki; Facebook hesabı açtık, gel sayfanı devir al. Adam sayfayı devir almaya üşeniyor. İkinciyi yazıyorum, üçüncüyü yazıyorum oralı değil. Küt kapatıyorum 14 gün sonra silinecek ekranını yolluyorum WhatsApp'tan. Bir bakıyorum zırıl zırıl arıyor beni. Bir musibet bin nasihatten iyidir.