Hocam şikayet konusu sebebine ne yazacaksınız; ''arkadaşlar ben tiktok takipçi fiyatı istememe rağmen instagram fiyatı verdiler ve tiktok fiyatı verdiği instagram fiyatından daha pahalı.''
Hocam siniriniz ve kızmanız gayet doğal ama ortada şikayet konusu açılacak bir durum yok gibi. Ayrıyeten şuan piyasada en ucuz tiktok takipçi 4-5tl civarında benim gördüğüm. Forumda bir arkadaş tekil olarak konusunu açmıştı. Ama ucuz etin yahnisi yavan olur. Eğer ömür boyu garantili hesabınıza hit sağlayacak takipçi arıyorsanız bu fiyatlar gülünç. Kaliteli hizmet, genel olarak, pahalı ve garantili hizmettir.
Sanırım smm panel sahibi arkadaşınız var ya da sizin paneliniz var hocam
Ben zaten gördüğünüz gibi sikayet konusu açmadım. Ayrıca kalite=pahalı demek degildir. Kalite, paran neye yetiyorsa o senin için kalitelidir. Aylık 10000₺ kazanan bir insan 1000₺ liraya hizmet alabilir ve bu onun için kalitelidir. Benim bu işler için ayıracak 10-15₺ param var ve 10-15₺ benim için kalitedir. Sizin söylemek istediginiz şey; 3-5 liraya takipci kalitesiz olur hocam tabiki demek oluyor. Ama bu büyük saygısızlıktır.