Açtığım konu üzerinden tiktok bot takipçi için 3 farklı arkadaş 3 farklı fiyat verdi.

İlk 2 arkadaşla 5 dakika arayla konuştum iki arkadaşımız da hocam pardon instagram sandık dediler olur oyle problem degil dedim.

3.Arkadaş direkt fiyat ve site verdi çok uygun geldigi icin hic zaman kaybetmeden sitesine(smm panel) üye oldum bakiye yükledim ve ne göreyim? bana verdigi fiyat instagram içinmiş.. Bknz;
normal olarak sinirlendim ve kızdım arkadaş indirim sağlayacağını söyledi sağ olsun. Siparis oluşturdum (3000 global bot takipci saat 14:30 da) henüz 1 tane bile takipçi gelmiş değil. Arkadaş sadece gelir bekleyiniz yazdı.

Şikayet konusu açsam ayrı açmasam ayrı? Hem yanlış bilgi veriliyor hem kalitesiz ilgisiz bir hizmet veriliyor. Genel olarak smm paneller için konusuyorum yanlış anlamayın. Çünkü 1 ayda 10 farklı smm panelden takipci satın aldım ve hepsi kalitesizdi neredeyse.
Bu arkadaşların bu kadar kolay satış yapması bu kadar çok mağdur etmesinin önüne geçilmesi gerektiğini düşünüyorum. Gerçekten smm panel hizmeti alan memnun olan varsa nerdeyse çıksın söylesin. Ama artık pes dedim ben gerçekten.

Ben olan 3-5 liramı böyle kalitesiz 5 kuruş etmez servislere harcayıp mağdur olduğum çok üzgün ve kızgınım lütfen sizde yorum yaparken 3-5₺ 3000-5000₺ demeden elinizi vicdanınıza koyarak yorumunu fikrinizi yazın lütfen.