Yardımcı olmaya çalışıyorsunuz bu yüzden saygım sonsuz. Ama bazı konularda çok kesin konuşarak milleti yanlış yönlendiriyorsunuz. Adwords konusunda uzman kişilerin 1 tanesi bile size mutlak 1. sıra oranına bakın diye bişey söylemez. 1. sıra size para kazandırr gibi saçma bişeyde olamaz
Aynı sektörde 3 siteyle aynı anahtar kelimelerle reklam çıkıyorum. İkinci ve 3. sırada veya daha aşağıda çıkan site 1. sıradakinden fazla kazandırabiliyor
Hatta hiç bi zaman 1. sırada çıkmak için tbm vermedim. Hep 2. ve 3. sırada olmaya özen gösterdim. 2 ve 3 sırada yer alarak 1. sıradakinin daha altında bütçeyle neredeyse 2 katı iş alabiliyoruz. Önemli olan ilgi çekici başlık uzantı ve açıklamalarla kullanıcıyı çekmektir hem telefonda hem masaüstünde ilk 3 sırayı arama yapan müşteriler rahatça görmektedir eğer siz ilgi çekici başlık ve açıklama yazıyorsanız 3. sırada bile çok iyi iş alırsınız.
Daha dün mutlak üst konum oranım %30 bugün %65 iken dün bugünün 2 katı ciro var. Aradaki tek fark başlık ve açıklama