Sen kendini uyanık sanıyorsun
65 K garanti
%10 düşüş Max garanti
65K gelmez ise para iade diyeceksin sonra
Siber saldırı oldu , yok böyle oldu , 5k eksik oldu deyip satışa tekrar gireceksin , böyle bir dünya yok
O zaman 65k gelmez ise para iade diye kocaman yazmaya aksın %10 düşüş garantisi verip %60 düşüş olduğunda bunun arkasında duracaksın , herşey parayı alana kadar , parayı aldıktan sonra 2 günde kontrol edeceksin sonrada kalkıp siber saldırı oldu diyip işin içinden çıkacaksın , yok öyle bir olay , ben sen ne dediysen firmaya aynısını ilettim Max %10 düşer dedim , min 65k gelecek Max 90k dedim , gelmez ise paranız , düşüş olur isede paranız iade dedim ve tamamını ettim , yok 5k daha atalım , düşüşler olabilir biz max%10 dedik ama %60 oldu bunun sebebi yok , çekiliş yapıldı adam gitti demedim , sende lafının arkasında dur , insanları kandirma , beni kandırdın ama başkalarını kandırma , siparişi alana kadar 50 kere yazıyorsun sonra siber saldırı oldu diyip geçiyorsun öyle bir köy yok, varsa da çok uzaklarda 😉
Belirttiğim gibi uzatma lütfen aç şikayet konunu bu çekilişe r10 dan 4 dışardan 14 kişi aldım kimse sizin gibi taşkın lik yapmadı aç şikayet konunu burda sürekli gelip yszsbiliyorsun