Geçmiş olsun boyunuz kaçtı.
1.69, teşekkür ederim.
Geçmiş olsun hocam. Bazı yerlerde okumuştum ameliyat sonrası ağrı sızı çok fazla oluyormuş bu doğru mu ?
Evet hemen ameliyat sonrası ağrı oluyor. Dayanılıyor bir şekilde, ağrı kesici gelince rahatlıyorsunuz. Gecesinde 0 ağrı ile devam ediyorum fakat gaz dolu olduğu için çıkartmaya çalışıyorsunuz.
Hocam geçmiş olsun şimdi gün geçtikçe tahminen ne kadar kilo vermiş olacaksınız merak ettim
Teşekkür ederim hocam. İdealinize iniyorsunuz kurallarınızı bozmadıkça. İlk ay mevcuttaki kilonuzun %10'u vermeniz bekleniyor. 18 ay boyunca kilo vermeler devam ediyor. İlk 6 ay da hızlı oluyor bu kilo vermeler o yüzden altın aylar dikkat etmek lazım. Şuan 8 kilo verdim. 3 ayda 24 - 30 verilebiliyor.
Geçmiş olsun.
Hangi hastanede ve doktorda yaptırdınız acaba?
Bende düşünüyorum şu anda gün alıp gideceğim muhtemelen.
Teşekkür ederim, Ümraniye Eğitim Araştırma Hst - Abdullah Şişik doktorumun adı. Avrupa Yakasında da Mehmet Celal hoca var. Bu iki isim bu hastanelerde fazlasıyla olumlu yorumlara sahipler.
5-6 aylık süreç içerisinde annem için de düşünüyoruz.
Hangi hastanede oldunuz?
Devlet hastaneleri de bu konuda tecrübeli mi?
Çünkü özel hastanelerden aldığım fiyatlar genelde; 12-22 bin lira bandı arasında oluyor.
Detaylı bilgilendirme yapma şansınız varsa sevinirim.
Geçmiş olsun.
Selamlar, Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesinde oldum Abdullah Şişik doktorumun adı. Hoca fazlasıyla tecrübeli, obezite cerrahisinde dünyada söz sahibi otoriterlerden Prof. Bruno Dilleman'dan eğitimler almış. Senelerdir yapılıyor bu ameliyat bu hastanede. Ekibi de çok ilgili ve bilgili. Op. öncesi ekibi tarafından yatış işlemleri yaptığım sırada çok detaylı bilgilendirildim. Gerçi kafamda soru yoktu ama başkası sordukça verilen cevaplara zaten tatmin oluyorsunuz. O konuda çok rahatım. Hemşireleri çok ilgiliydi, ağrı kesici isteyin dedikçe ben gerek yok dedim çünkü gerçekten gerek kalmıyor. Gece boyu doktolar ziyaret etti. Uyurken bile gelip kontrol etmişler. Abdullah Hoca'da müsait oldukça geldi, ameliyat masasında bile motive etti inanılmazdı çok mutlu oldum ilgisinden. Çıkmam için onay vereceği anda son bir konuşma yaptık uzun uzun hep anlattı konuştuk. Pazartesi kontrole gittim yine anlattı moral verdi motive etti. Aklıma takılan soruları not etmiştim varsa sor dedi sabırla dinledi. Bu konularda çok hassas, riskli bir vakası olsun istemez sonuçta. Odasında yeteri kadar kaldığımı düşünüyorum.
Özeller bir tık pahalı ama İstanbul dışında 7-8bin TL bandında da çok iyi doktorlar var. Aklınıza takılan ne varsa sorabilirsiniz, her türlü yardımcı olurum.