Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zahmet ettiniz teşekkür ederim yorumunuz için. aslında süperonline çok makul 130tl ye 100mbps veriyorlar fakat internetten sorguladığımda adsl gözüküyor onları arayıp bir sorup tam hızımı öğreneyim eğer olursa süperonline olmazsa başka net bulacağım ama türknet gibi firmalara geçmek istemiyorum sıkıntı yaşamamak adına.
Çeşmenin ağzında her zaman TTNET var hocam, diğerleri ondan alıp satıyorlar maalesef, örneğin port sıkıntısı denilen şey, portu ttnet atayabiliyor sadece. Ben 2 yıl evvel evimi nakil ettirdiğimde turknet port yok iptal edelim dedi, telekoma gittim dünya boş port var dediler.
Turknet telekomda nakil talebi açıyor port istiyor telekom yok derse, altyapı eski derse öyle kalıyorlar. Dediğim gibi turknetten memnun olan inanılmaz memnundur, memnun olmayan resmen kan kusuyor. Belli dönemler mesela modemimde 80-90 görmeme rağmen youtube da 480p de dahi donma yaşadığım zamanlar oldu, destektten donanımhaberden mailden falan sürekli baskı yaptım 20 günde düzelttiler, sorun neydi ne değildi bilemiyorum, modem yüksekken o hızı aktif kullanamıyordum.
Keşke evde de fiber olsa ofis gibi hiç düşünmez alırım, superonline falanda aradım ama henüz çok uzak bize fiber durumu. Umarım sizde çıkar.