mrwoox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam selam, ben İstanbul 'da evde Turknet kullanıyorum düz VDSL 89-94 mbit arası hız alabiliyorum, fiyat çok makul. Aynı zamanda Turknet diğer ISS lere göre biraz fazla kampanya sunuyor, mesela kota yükseltmesini ilk kendileri yaptı, akn kalkmadan akn yine ilk onlar kaldırdı, uploadlar 8 e çıktı geçici düşürülecek dedi diğer iss ler Turknet sabit bıraktı 8mbitte.
Bunun memnun olanı cidden (benim gibi) çok memnun, fakat illet edenide kan kusuyor tamamen şans usulü bir iss diyebilirim. En büyük eksisi canlı muhatap bulmanın zor olması ve telekom üzerinden iş yaptıkları için (en azından bende YAPA yok VAE deyim) bekleme süreleri.
Misal telekom kaynaklı bir sorun var TTNET de arıyorsunuz TTNET anında aynı gün sorun çözüyor, ekipler ilk elden müdahale edip işi hallediyorlar, Turknet'de ise bu durumu siz bildiriyorsunuz, onlar telekoma bildiriyor, telekom sıraya alıp yapıyor vs.
Adresinizden sorgulama yapın verebildikleri hıza bir bakın ona göre hareket edersiniz.

Ofisimede henüz yeni TTNET bağlattım fiber kutu getirdiler direk bina içine (iş merkezi olduğumuz için direk katlarada fiber kablo çıkardılar) 1 ayı biraz geçti, şimdilik memnunum, 100 aldım ama 120-150-180 leri gördüğüm oluyor 100 altına kesinlikle düşmedi şimdiye kadar.
Böyle bir imkan varsa TTNET'i bir daha değerlendirin derim (söylediğim gibi binada direk fiber kablo ve fiber altyapı var ise)

Bu ikisi dışında Superonline fiber çok daha uygun, TTNET ile aynı paraya (ben 150 liraya aldım TTNET den modem dahil 100 mbiti) daha yüksek 2 kat hız sağlıyorlar, webde kampanyaları var.

Yukarıda @GIBIRNet; firması da konuya yazmış, bu firmanın üslübuyla ilgili geçmişte hem burada, hem ekşi de hem donanımhaber de çok ciddi tartışmalar yapıldı. bu firmadan uzak durmanızı öneririm, illa kullanacağım derseniz ekşide görselleri falan duruyor firmanın, önce orayı bir okuyun müşterilere davranışı görün sonrasında dediğimi anlarsınız.
Zahmet ettiniz teşekkür ederim yorumunuz için. aslında süperonline çok makul 130tl ye 100mbps veriyorlar fakat internetten sorguladığımda adsl gözüküyor onları arayıp bir sorup tam hızımı öğreneyim eğer olursa süperonline olmazsa başka net bulacağım ama türknet gibi firmalara geçmek istemiyorum sıkıntı yaşamamak adına.