Sadece 128 lik ssd var pc de. bütçe sorunum yok dediğinizi almayı düşünüyorum. Macun alıp işlemciye gerekli bakımı yapayım. Bu arada işlemci konusudna ne dersiniz yeterlimi değişim vakti geldimi? dediğiniz ekran kartı için uyumlu bir işlemci alabilirim.
SSD lerde çok birşey fark etmiyor artık NVME olmadıkça hatta msata bile ssd ile kafa kafaya, bu yüzden marka takıntınız olmasın kesinlikle, bilindik bir marka alıp geçebilirsiniz (çok pahalı olmasın dikkat edin fiyatlara). Fiyatlara bakın, kampanya denk getirmeye, kupon denk getirmeye çalışın, 240 yerine daha uyguna geliyorsa 480 de düşünebilirsiniz, zira bu hep sabit bir yatırım olacak kalacak sizde. Ekran kartınıda iyi araştırın fiyat olarak, ben sizin yerinizde olsam 2. el tercih ederdim ancak donanım yetkinliğiniz yoksa bu sıkıntı çıkarabilir. Benimde bakmayın yetkinlik dediğime, satıcıya 2-3 gün test isterim öyle öderim parasını

)
Donanımhaber vb. platformlara üyeyseniz oradanda 2. ele güvenebilirsiniz, üyeler korkularından artık çok dolandırıcılığa ve ömrü bitmiş ürün satışına çok yeltenmiyorlar.