ENESTALHABRAND adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nokta, virgülün önemi. Hocam anlattığınız şey tam olarak anlaşılmıyor.
Gokenim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnsan eliyle yazılan adalet sistemi bu kadar olur işte abicim. Adam öldürmeye teşebbüs ediyor 3 tane daha suçu var 12 YIL bile azken ondan da düşülüp 1 sene hapis cezası veriliyor ONU DA YATMAYACAK.Yazık valla
Reims adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 Sene 3 ay aldıysa yatarı yok.
agrzm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bıcaklamadan 6 ay falan yatıyorlar o şekilde olmuyormu
Reims adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ceza yatması için en az 2 sene 1 gün alması lazım 2 sene 1 gün alan yatar. 2 sene altı yatmaz.
GoogleChrome adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam sen avukat tut bence...
DPA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@agrzm; Benim bildiğim kadarıyla beş yılın altında cezan var ise hiç bir şekilde yatırmıyorlar sadece denetimli serbestlik alıyorsun 5 yıl boyunca suça karışmaman gerekiyor ayrıca arkadaşın sicilinin de temiz olduğunu düşünüyorum yaşına bakacak olursak sanmıyorum ceza evinde yatırsınlar..
LuchadoR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sicili temizse,paraya dönüştürülür yada 5 yıl denetimli olur diye hatırlıyorum derslerden.1 yıl yatar olmaz,en az 2 yıl üzeri olması lazımdı.

// Başka davadan denetimli serbestliği varsa,bununla bozmuş oluyor hapis yatar
OKKODE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dentimli serbestliği varsa, bozulur. fakat covid önlemleri nedeniyle vb şeylerle yine yatmayabilir.
gerekçeli kararda belirtilir.
Studio34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 sene 3 ay insan canı bu kadar mı değersiz birde suça karışırsa hapise girecek.
ZyDn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
önemli olan adam olması hocam. Allah ailemizi öyle insanlarla raslaştırmasın inşAllah.
severususever adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"5 yıl içersinde suça karışırsan öyle girer dedi" Hocam 5 seneye içerisinde bir suça karışmadığı takdirde yatmaz, ancak herhangi basit bi suç bile işlese bu suçuyla beraber yatırırlar. Geçmiş olsun şimdiden, umarım iyisinizdir.
ReH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ceza 2 yıldan azsa ve daha önce suçu yoksa 6 aya kadar düşer bide denetimli serbestlik denirse direk salarlar
GianC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
85 kişi konuyu okuyor, eey rokito nerdesin, az dedikodu yapalım
YCDmedia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mahkeme altı yatar bu pandemide
arkadaşlar duruşma zaptı çıktı
konuya ekliyorum okumak isteyen konuya baksın