Aynı derdi yaşıyorum , Mesela bu gece 1 gibi yattım 3 kere daldım ve uyandım en son 3 buçuktu saat. Artık beynimle savaşmayı bıraktım , her türlü deniyorum yine aynı. Hatta atara** ilacı kullanınca da robot gibi oluyor denemeyin derim.
Sabah uyandıktan yaklaşık 6 saat sonra sadece 15-20 dk uyku ile resmen dünyaya yeniden geliyorum .Bilincim açılıyor. öncesinde sinirli, algı kapalı sanki sonra 480 den 1080 e geçiyorum

o kadar fark ediyor. Ciddi bişey var diye nörolojiye gittim bir kaç ay önce , uyku hastanesine bir de dahiliyeye git demişti. Kan tahlili yaptırdı demir eksik biraz dedi ilaç kullandım yine aynı . Bu arada sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum bir buçuk yıldır sigara da yok.
Benim gözlemim; motivasyon kaynağı ve bir amaç olunca bu durum ilk uyandığımda pek olmuyor bu sabah olduğu gibi

dediğim gibi 1 gibi yattım ,3 kez uyandım son olarak bir saattir ayaktayım ve benim durumumu anlatan bir konu

büyük ihtimalle de bir kaç saat sonra gözlerde yanma hissi ve sadece 20 dk uyku ile 1080e geçiş.