oguzturkannn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Liya isimli şiir kitabi yazdım. D&R dahil birkaç yayınevinde online satışı halen mevcut iyi bir yol izleyemedim ne yapabilirim ?
Hocam kitabınızın kapak tanıtım yazısına baktım da maşallah kaleminiz kuvvetliymiş, uzun zamandır yayın sektörünün içerisindeyim diyebilirim. Şimdilerde malumunuzdur ki şiir kitaplarını çoğu büyük yayınevi dahi basmıyor. Edebiyata önem veren insanlar olarak romantik düşünüyoruz ama yayıncılar biraz da haklı olarak maddi boyutunu düşünerekten şiir kitaplarına çok sıcak bakmıyorlar. Kitabınızın içeriğini görmedim fakat içeriği de kapağı ile aynı ölçülerde yazıldıysa değerini bulmaması imkansız... Ancak şunu da hepimiz gayet iyi biliyoruz; edebi değeri olan eserler şimdilerde pek rağbet görmüyor. Maddi kaygınız var mı bilmiyorum fakat önemli olan duygularınızı şiirleştirerek ölümsüzleştirmişsiniz bundan daha büyük kazanç ve başarı yoktur naçizane düşüncem. Bol şatışlar, bereketli kazançlar, sağlıklı ömürler diler, yazımı nihayete erdirirken tebriklerimi arz ederim