Herkese Merhabalar.
Bir sunucuya ihtiyacım vardır. Vps Vds olabilir. şuan aktif olarak kullandığım sunucu özellikleri aşağıdaki resimdeki gibidir.
direct admin kullanıyorum. Şuan cpanel veya direct admin önemli değil. Toplamda tasınacak olan 11 web sitesi var bunlarda önemli olan 4 5 tanesidir. Taşınması istiyorum. Sunucuda php en son versiyon ve 5 teki stabil versiyon olacaktır.
istenilen özellikler
en az 4gb olabiliyorsa 8gb
en az 2 core olabiliyorsa 4 core
sınırsız trafik olursa sevinirim ne kadar yüksek olursa iyidir.(yüksek bir trafiğim yok ama ileriki süreçte yapabileceğim projelerim var ama yüksek olabilir sınırsız olmasa da)
sınırsız domain en çok istediğim özelliklerden bir tanesidir.
sınırsız veritabanı- email - ftp
sınırsız olabiliyorsa ssd, ama en az aklımdaki 200gb ve ne kadar yüksek olursa o kadar benim için uygundur.
kendi domainim 1 tanesi nameserver olarak kullanacağım onun için bir adet ip
Sunucu taşıması
Yıllık ödeme yapacağım.
En en önemlisi gerçekten teknik destek olsun istiyorum. Önceki çalışmalarda en çok yasadığım sıkıntılardan biri muhattap bulamamak ve sunucuda bazen kapalı konumda 1 2 gün kaldığı oldu ve zor durumda kaldığım zamanlar oldu. Bu konuda anında teknik destek olursa sevinirim. Sunucuda sorun olmadığı sürede, zaten kolay kolay teknik hizmette istemiyorum.
Fiyat Tekliflerinizi bekliyorum. 1 hafta içerisinde netleştirip taşıma işlemlerine başlanılacaktır.
Zaman ayırıp teklif veren ve yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim.