Merhabalar herkese

Birkaç sene önceki boğada sistemkoin onlarca insandan yüzlerce BTC çaldı. Nasıl mı ? Örneğin siz çekim adresine xxxxxxxxxxxxxxxxabc giriyorsunuz onlar farklı bir adres giriyor ve biz onayladık diyorlardı.
Bu şekilde onlarca mağdur vardı. Bu insanlar savcılığa başvurdular sonuçları ne oldu bilmiyorum ama kanıtlarıyla bunlar sahtekrar.(Adamlarda videoları bile vardı çektiklerine yatırdıklarına dair vs)
Birisi 19 BTC bir diğeri başka miktarda... Daha Türk olmayıp dolandırılanları bilmiyoruz bile

Ben de makas farkı çoktu diye 2k atmıştım ama cidden al sat olmuyordu. Tam siz emrinizi kaldırdığınızda onların kendi botları hacim kasıyorlardı. O kadar sinirliyim ki göz göre göre her şeyi yapıp ceza almamalarına.

Bitubu da daha yeni çıkmış(2019 da). CoinmarketCap tan incelediğimde günlük $80m lik bir hacmi vardı. Ben de güvendim birazcık altcoin alayım dedim. Ne de olsa Türk borsası. Bizimkiler kazansın vs vs dedim.
Arkadaş adamlar para çekmeme onay vermediler. Mesaj atıyorum cevap gelmiyor. Neyse tekrar mesaj attım bu sefer cevap geldi. Kısa süre içinde yatıracağız dediler. Yatırmadılar!!! Ben de tabii işkillendim.
Bir gün sonra tekrar mesajlar attım geç de olsa cevap geldi. Efendim kısa sürede onaylıyoruz diye. Birgün daha zaman geçti yine ortada bir şey yoktu.

Gidip sitelerini inceledim. Ne kullanıcı sözleşmesi sayfaları açılıyordu ne de uygulamaları.(Uygulama linkleri koymuşlar ama kaldırılmış Google Play tarafından - kullanıcı söözleşmesi sayfası da boş)
Böyle olunca ben daha da delirdim. Bunlara son olarak tehditkar şekilde ya yaıtırırsınız ya da ben TXler ve videolar ile ilgili tüm yerlere şikayet ederim dedim ve birgün sonra çekme işlemlerimiz kısa süreliğine durdurulmuştur en kısa zamanda çekim işleminizi onaylıyoruz dediler ve birgün sonra çok şükür onayladılar!

Arkadaşlar belki iyi niyetle yaklaşıp belki sorun olmuştur diyeceksiniz ama ben birkaç insanın yorumuna denk geldim birkaç farklı sosyal mecrada ve hepsi spam spam yazmışlardı. Adamlar tam hokkabaz.
Bir tane adamla konuştum adam 500 dolarımı çekmeme izin vermediler diyor. Daha sonra çocuk hesabına girmeye çalıştığında girememiş. Hesap yok vs denilmiş. Çocuğun hesabını silmişler.

Dikkat edin bu iki siteye. Etrafınızda varsa arbitraj ve trade yapanlar aman diyeyim uyarın.

Modlar ilgili sitelerle ilgili uyarı koyarlarsa çok mutlu olurum.(Benim yazım sabitlensin istemem kendileri alım satım yaptığınız sitelere dikkat edin diye konu açıp sabitlemeli.Bu iki siteyi de kesinlikle güvenilmez siteler listesine eklemeliler)

İyi forumlar.