Merhaba,
- Eski web sitemiz de olan tüm içeriklerle yeni bir wordpress site yaptık bu sitede içerik olarak meta deskription olarak düzenlenmesini istiyorum.
- hukumdar com tr web sitem de eksiklerin tesbit edilmesi düzenlenmesi için teklif istiyorum.
- Web sitesinin incelenmesi ve eksiklerin belirlenmesi veya güvenlik ile alakalı sorunların tesbit edilmesi.
- SEO ayarlamalarının incelenmesi ve düzenlenmesi
- Wordpress sitemiz yeni olduğu için atladığımız unuttumuz özellikler olabilir. bunların hepsini tesbit edip süre ve fiyat bilgisinin verilmesini istiyorum.
Wordpress konusunda çok iyi bilgiye sahip ve referansları olan birisi olmalı.

Teklif toplama devam etmektedir. Wordpress sistemimiz de 15 adet düzeltilmesi gereken sorun tesbit ettik.
- ana sayfa görsellerinin alt tagları nın eklenmesi
- Gereksiz sayfaların silinmesi
- Site haritasının düzenlenmesi
- sitemiz de 700 adet e yakın içerik bulunuyor eski sitemizden kalan www. olarak girişlerin www. olmadan açılmasını sağlamak.
- Ana sayfa slider de hazırladığımız görsellerin uygun anahtar kelimeler ile eklenmesi
- cache sisteminin lisanslı olarak eklenmesi
- Ana sayfada içeriklerin hizmetlerimiz ile uyumlu hale gelmesi içerik yazıların da hizmet anahtar kelimelerinin geçirilmesini istiyoruz.
- H1 ve H6 düzenlemeleri yapılacak.
- resimlerin etiketlemesi bittikden sonra resim sıkıştırma eklentisinin kurulması.