nilson adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar biliyorsunuz bu son zamanlarda bir çok hesap askıya alındı, hiçbir şey yapmamıza rağmen hesaplarımız askıya gidiyor kilit yiyor buraya kadar sorun yok lakin eylülde askıya giden hesabım için ben yanıt beklerken kasımın ilk haftası askıya giden bir kaç tane hesabın geçtiğimiz günlerde açılmasına anlam veremiyorum gerçekten, Bu askı itirazları neye göre sıraya alınıyor veya neye göre askıda tutuyorlar bizi ya sağlam bir medya ajansı ile çalışmamız gerek yada bunun başka bir sorunu var. Tam olarak ne yapmamız gerekiyor askıdan kurtulmak ayrı bir dert askıya gitmek ayrı bir dert hesap robot olunca korkmasını bile saymıyorum ama adamların hesapları 2 haftada açılıyor bizim hesaplarımız için 3 aydır bekliyoruz lütfen birisi aydınlatabilir mi beni sinirden ağlamak üzereyim
Ağlamak üzereyim dediniz ya. İnanın ben bayağı ağladım zamanında. Milyonluk hesabım kapandı. Hem de SIFIR hile vardı. Bunun haricinde Atatürk grup hesaplarım var dı saniyede kapandı gitti Askıda olan 100.000 li hesaplarım var 1 2 yıl oldu açılmadı, cevap bile vermiyorlar. Bu arada hesaplarımın hiç birinde hile yok, bir tane takipçi satın alma vs yok. Robotlar, botlar bizi bot görüyor hepsi bu. Bence lütfen pata harcayıp ajansa falan gitmeyin. Yapmamız gereken basit Gerçekten bir ip den 1 hesaba girip. O hesaptan paylaşım yapıp. Bir de insanlara günaydın, iyi akşamlar yazarsanız botlar ikna olur. Hele bir web sitemin hesabını askıya aldı. Maile cevap olarakta. WEbsitenizi reklamını yazıyorsunuz yazdı. Bende haklı olarak cevap yazdım. Evet çünkü bu hesabın açılış sebebi bu. Var olan websitemiz makalelerini paylaşıp, sitemin okunmasını sağlamak yazdım. Bir daha ona da dönmediler ve açmadılar. Ama dediğim gibi aynı ip den başkada hesaplara girdiğimiz sürece sistemi kandırmak zor. Bir de Türkiyeye bakışları zaten değişti. vsvsvs
Neden uzun yazdım, inanın şans. Bazı insanlar önüne geleni paylaşıyor. Tweetdeckle paylaşıyor, takipçi satın alıyor yine bir şey olmuyor. Ama bunlar ajans vs değil. Bence emin olmadan sakın para verme. Rabii ki her işin bir üstadı var ama ben var olduğundan beri twitterdeyim hiç bir uzmana rastlamadım henüz.