Çok kere denk geldim, şu kadar kazanıyorum diyen adamla iş yapamıyorsun. Adam 5 senede 3 tane iş yapmış forumda gelmiş senin reklam çıkışını 2 hafta denemek istiyorum sonrasında anlaşır isek ödeme yaparak devam edeceğim gibi cümleler kuruyor. Bunu kabul etmeyince de işe yaramaz eleman ilan ediyor
Hele bunların bir üst seviyesi var yabancı ünlü siteleri atıyor bunlar benim şunlar benim ayda 500k iş yapıyorum vs. vs. Sana haftada 50 lira atacağım 1 hafta reklamımı çıkarsın
Sıfır sayfada günde 100 liraya 50 satış bekleyenleri de es geçmeyelim
En son grup ise medya şirketim var yalancıları. 50 kişi ile iş yaptıysam 25 inden paramı alamadım neyse dedim konu açmadım. Adamın sosyal medya ile bilgisi sıfır 500 tane reklam çıkmış 10 k para harcamış 200 tane iş yapmış adamlar. Sen aynı değerleri 500-600 liraya yakalarsın ama beğenmezler Ayrıca başkalarının işlerini sana yaptırmaya çalışmaları da çok komik oluyor. 1k veya 2k bir fiyata adamla ile anlaşmış sana 100 lira atıyor patronluk yapmaya çalışıyor
Neyse daha da uzatmayacağım. Maksi geyiğe bu konuyu açmamım sebebi ise lütfen bu tür insanlar bana iş yapalım diye mesaj atmasınlar sonra bir dünya sorun yaşıyoruz. İyi forumlar dilerim.