Arkadaşlar merhaba. ben 19 yaşındayım. Geçen sene ki yks sınavı ilk yks tecrübemdi ve açıkçası kötü bir deneyimdi benim için. Şuan geçte olsa tekrar başlamak istiyorum ve sizden yardım istiyorum. temelim var çünkü ben 2.5 - 3 yıl boyunca matematikten özel ders vs aldım ve bana çok faydası oldu ayrıca son 1.5 senedir de vip etüt eğitim merkezine gidiyordum. Bana şunu diyenler olabilir, bu kadar etüt özel ders vs almışsın neden kötü deneyim demiş olabilirsiniz.
Ben olayın ciddiyetinin farkında olmadığımı anladım hayat konusunda, son zamanda gelecekle alakalı yoğun şekilde kaygılar oluştu, haliyle de bunlardan kurtulmak düzenli ve özenli ders çalışıp biyomühendislik veya biyokimya alanını kazanmak istiyorum. Geçen sene ki sınav sonucuma göre bu alanlar biraz uç nokta da olabilir fakat geçen sene dediğim gibi çok ciddiyetsiz ve pandemiden dolayı ise son 3 4 ay nerdeyse evde yatarak vakit geçirdim.
Siz değerli abilerimden ve arkadaşlarımdan isteğim ise sizin bu konuda tecrübeniz varsa çalışma düzeni vs ile ilgili birkaç destek ve yorum.
Ayrıca elinizde az kullanılmış veya hiç kullanılmamış tyt ayt sayısal agırlıklı kitaplar varsa ucuz fiyata verirseniz almak isterim.
Şimdiden teşekkür ederim.
Evde çalışacagım!