Merhabalar,
Payoneer kart siparişi vermiştim ve 27 Kasım'da teslim edilecektir ibaresi bulunuyor sistemde. Gün geçtiği için canlı destek ile iletişime geçtim ve bunu sordum.
Kendileri '' Please contact your local post office for the inquiry of your card. '' dediler.
Onların kart gönderimini yaptığı ve posthaneden gidip alabileceğimi söylediler. Takip-Kargo numarası sorduğumda ise; ücretsiz teslimatlarda takip numarası verilmediğini söylediler.
Bugün postaneye gittim ve ismime gelen bir kargo vardı onu alacağım dedim. Fakat takip no olmadan kargoya bakamayacaklarını söylediler. Durumu anlattım vs., onlar da ; hiç bir kredi kartı ptt ile gönderim yapmaz, siz yanlış anlamıssınız vs. dediler.
Payoneer'den kart siparişi verip, PTT ile teslim alan var mı acaba ? Nasıl bir yol izlediniz sormak istedim.
PTT calısanlarının da, 10 saniye ismimi yazıp, ismime gelen bir kargo var mı yok mu diye bakmamaları sinirime gitti.
Anladığım kadarıyla, kargo olarak değil posta olarak gönderim yapılıyor ve böylece maliyetten düşüyor payoneer. Posta olarak gönderim sağlandığı için, takibatı zor oluyor
Bu konuda fikri olan varsa cok mutlu olurum