Lederheld adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilgilendirme için teşekkür ederim. Sonuç olarak anladığım aylık 300-500 gibi masraflar ile şahıs şirketi sahibi olabilirim.
ymazmustafa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
genç girişimlerde dediğiniz gibi 29 yaşından kücük iseniz ama inanin 1tl bile girse vergi kesiceksiniz kdv kaznacınız olmucak ama kurulu düzeni olan birine güvendiğiniz tabiki sadece vergi bilgierini kullanıcaksınız daha çok erken bu işi yapanlar zaten sermaye ile başlıyor belirli bir süre sonra batarsınız bu borçların sonu hapise kadar gidebiliyor atalarımız nedemiş ayığını yorganına göre uzat iyi forumlar
Şahıs şirketini tek dilekçe ile kapatabilirsiniz. Sermaye ile başlamak farklı şirket kurulumlarında geçerli. Şahıs şirketinde hapse girebileceğiniz kadar büyük bir borç yüklenmez hocam. Ayda yapacağın masrafın 400tl ise 250 si zaten muhasebecine vereceksin defter tutması için. Kalan 150₺ de diğer vergiler(işine göre daha da az ödeyeceksin). . Baktın olmuyor tek dilekçeyle kapatırsın. Bu borçlar da ödenmeyecek kadar yüksek fiyat olamaz.

Aksine eğer bu 300-400₺ için vergi vermekten kaçarsan ileride bu ödemediğin vergilerin kat ve kat üzeri ceza yiyorsun.