yayıncıların babası; OİD . Benim 10 küsür yillik arkadaşım. Ama bu yayıncılık işinde, işler diğerleri gibi yürümüyor diyemem ki bu adama el verin yürüsün. Kendim de yayıncılık yapmayı denedim ama izleyiciye katabileceğin şeylerin, fark edilebilecek boyutta olmalı. Aşırı yetenekli bir oyuncu değilim. Sadete gelecek olursam uzun soluklu bir yol, birden parlamanın imkanı yok gibi bir şey. Ya çok büyük bir şey yapacaksın ki bunu deneyen çok kişi var, yada sabır edip bekleyeceksin. bir ekibin olacak ve bunlar boş adamlar olacak. gündüz mesaili işe gideyim akşam oyun oynayım gibi bir şey yok. bilmem kaç ay boyunca sürekli yayın açacak ve en önemlisi ise yayıncıları izlemen gerekiyor. Bunu bana oid söylemişti ben girişimlerde bulunurken. birde 10 12 yil evvel bana youtube kanalı aç yayıncı ol demişti ama, o zamanlar ne ekipman vardı ne para. şimdi orta seviyenin üstünde ekipmanlara sahibim ama evlendim, cocuk var ( 3yaşında) . Haliyle de evde sürekli yayın açabilecek durum yok. Bana göre değilmiş diyerek, 3-4 ay yayın açtıktan sonra bıraktım. Kendisinden bana bariz el vermesini de istemedim. Umarim başarılı olursun bu yolda..