hocam oncelıkle gecmıs olsun umarım atlatırsınız bu durumu
bır arkadasım var karnı sureklı agrıyordu doktora gıtmıs kamerayla felan bakmıslar sonuclar 3 4 ay felan dıyor bu ay herhalde acıklarlar bılmıyorum ne zaman acıklıcaklarını ama ıcını kanser korkusu kapladı bagırsak kanserını nasıl farkettınız
bır de kendımde bır degısıklık hıssettım cok yogun agrıyla urolojıye gıttım bır sey demeden kıst dedı takma kafana dedı her erkekte var neredeyse dedı

her hangı bır ıslem yapmadan kanser dedı korona dolayısıyla gıtmıyorum kontrol ettırmeye ama o gunden sonra bır agrı olmadı ama tam olarak kanser olup olmadıgı bellı olmadıgı ıcın bıraz arastırdım 3-4 farklı tıpte hastalık var benzer eger kanserse agrı yapmıyormus ama agrı yapmayıp farketmeyecegınız anlamına gelmez dıyor agrı yapadabılır dıyor felan ama ıcım rahat ılk zamanlar ev ahalı dalga gecıyordu
Öncelikle konu sahibi kardeşimize ve tüm hastalarımıza Allah'tan şifalar niyaz ediyorum. Hocam çok geçmiş olsun, çok yakın zamanda çok sevdiğim bir yakınıma böbrek kanseri teşhisi konuldu onun da her hangi bir ağrısı yoktu. Yalnızca idrarda bazen yanmalar olduğundan dolayı ürolojiye gitmişti yapılan tetkikler sonrası kanser olduğu ortaya çıktı. Böbrek kanserinde tümör böbreğin %90'ını kaplayana kadar vücutta her hangi bir belirti göstermiyormuş, o nedenle geç tespit edilen kanser türlerinden. Lütfen geç kalmayın, mutlaka en kısa zamanda kontrole gidin. Acil şifalar dilerim.