Parayı ziraate yatırıp gitmeniz yeterli hocam ben öyle yaptım bir sorun olmadı
Çok teşekkürler hocam
ziraat atmden yatırıp nüfusa gitmeniz yeterlidir
Çok teşekkürler hocam
Hocam bende almak istiyorum müsaitseniz nasıl aldınız kısa şekilde süreç nasıl işledi toplam ne kadar ödediniz vb aydınlatırmısınız tabiki zamanınız varsa teşekkürler
Hocam valla benim aldığım sürücü kursu inanılmaz sorumsuz bir yerdi - gücünüz kuvvetiniz varsa paraya kıyıp iyi bir yerden alın derim. Aksi halde ders var diye ne mesaj atıyorlar ne de ilgileniyorlar. Teorik sınavı bile 1 gün önce öğrendim. 2 Ayda alınan ehliyeti grubum belli olmadı diye 5 ay sonunda alıyorum. Gruplar karmaşık derslere giren belli değildi. Teorik diyip geçmeyin benim için böyle şeyler çok önem arz ediyor. Genel itibari ile bir gelen bir daha gelmiyor ama önemli. Teorik ve direksiyon sınavını bir defada geçtim. Para olarak ben sürücü kursuna 1700 tl ödedim direk nakit olarak. 120 teorik sınav 120 direksiyon sınavı ile yuvarlak hesap 2.000 tl oluyor. Tabii yarın 988 tl harç ücreti yatıracağım o da var

Onunla beraber yuvarlak hesap 3.000 tl oluyor. Sıkıntılı bir durum yok. 23 yaşındayım daha yeni ehliyet alıyorum. Eksikliğini hiç hissetmedim taaa ki bu seneye kadar. Corona mahvetti. Araba almak şart oldu. Bugün yarın Allah korusun bir şey olsa araba kullanıyor olmanız ehliyetinizin olması çok önemli. Ehliyet = yetkinlik. Bunlar önemli. Bunların dışında 1 ay en baba 2 ay içerisinde tamamlanan bir olay. Rahatlıkla alır çıkarsınız. Heyecan yapmayın yeter