hocam Ataşehir çok büyük bir alan. Esatpaşa mahallesi de ataşehire bağlı. kiralar bu bölgede 1400 TL den başlıyor . kot farklı olan daire için benden istenen ücret buydu. iş yerim burada olduğu için işime yakın bir bölgeden ev tutmak istedim ama çok çılgın rakamlarda kira bedelleri. şuan evim çengelköyde 1500TL gibi bir rakama saray gibi bir evde oturuyorum. Ataşehir diyince kiralar x3 rakamlarını görüyor.
eğer sessiz sakin bir bölgeden kastınız atatürk mahallesi, Barbaros mahallesi ve yeni şehir mahallesi ise kira bedelleri x5-6 olacaktır. eğer maddi durum müsaitse tabii Barbaros mahallesini tavsiye edeeceğim site. umarım yeni taşınmayı düşündüğünüz evinizde huzurla oturmak nasip olur.
Sağol hocam yorumun için. İnanın maddi durumum ne olursa olsun elimde 5 olsa 5inide ilk olarak yaşam alanına yatırırım. Çünkü ortamın ne kadar çok güzel olması yapacağımız işlerde büyük bir psikolojik destek olacaktır diye düşünüyorum. Dediğim gibi söz konusu rahatlığım ise gerisi teferruattır