Google 1. Sayfa Garantili
Kazancı olup da. Fatura kesmeyen, vergi ödemeyen kişiler aslında kazandığını sanıyor fakat bana göre kaybediyor. Birincisi hep bir şüphe ile yaşıyorlar, acaba başıma bir şey gelir mi korkusu nedeniyle işlerini büyütmekte zorlanabiliyorlar. İkincisi büyük firmalara açılamıyorlar. Üçüncüsü büyük ödemeler almaktan, işlerine zam yapmaktan çekiniyorlar. Dördüncüsü ise kendilerini bu gibi sebepler nedeniyle geliştiremiyorlar.
Şirket sahibi olmak, vergi levhası çıkartmak, fatura kesmek çok kolay. Hiç bir bilgisi olmayan bir kişi, 1-2 saatlik kısa eğitim videoları ile dahi sürece yönelik bilgi sahibi olabilir. Kazancı belirli bir çizginin üzerinde olan herkese işini vergilendirmesini tavsiye ederim. Bu özgüveninizi arttırarak daha iyi bir şekilde kazanmanıza yardımcı olacaktır. Çoğu kişi şirket kurmanın çoğu masrafı beraberinde getireceğini düşünür, doğrudur. Ancak ana kazancınızın artması sizin elinizde, bunu da unutmayın.
Ek olarak da işinizin bir adı olmuş, prestij sahibi olmuş olursunuz. Birisi size ne iş yapıyorsun? Diye sorduğunda dahi şu şirketim var diyerek göğsünüzü kabartabilirsiniz. İşinizi de severek yapıyorsanız geçmişe oranla çok daha iyi yerlere gelebilirsiniz. Ön yargılarla dolu bir hayattansa, usule uygun çalışmak çok daha iyi.