Polat1903 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tinerci demek neyse o ben burada herkese yapılan hakarete cevap veriyorum sizde objektif olmanızı istiyorum fakat beni banla tehdit ediyorsunuz forum kurallarında hayırlı banlar gibi üye tehditleri de görmedim 11 senedir.

Ben terbiyesizlik yapana kendi gibi cevap verdim ban da yiyeceksem gurur duyarım neden derseniz ben kendi camiama ve yaşadığım semte hakaret ettirmem.
Ben kimseyi tehdit etmedim malumun ilanını yapıyorum öyle millete hakaret/küfür edip rahat rahat dolaşılacak bi yer olmadığını düşünüyorum buranın . O arkadaş zaten ban yiyecek siz de ban yiyeceksiniz bu tehdit değil başta da söylediğim gibi malumun ilanı . Pasif agresif tavırlara girip yaş mevzusuna girecekseniz dışarıdan kimin kaç yaşında olduğu az çok tahmin ediliyordur .

En basitinden şöyle düşünmenizi tavsiye ediyorum birini bıçaklayan adama sen ceza alacaksın demek onu tehdit etmek değildir olacağı söylemektir bu kadar büyütülecek bir şey yok aklı vebal biriyseniz her hareketinizden/gönderinizden sorumlu olduğunuzu da bilmeniz lazım