Eklediğiniz görsele göre bir hata yok. Opencart ve Journal temasını bende sitemde kullanıyorum. Panelde resim isimleri kayma gibi görünse de bir hata yok. Temanın kullandığı yazı karakteri dolayısıyla size hata gibi görünüyor.
SİZİN HATANIZ: dogalfarma com/green-farma-omega-3 Ben olsam tam Title linki yapardım. Yarın bir gün Green Farma Omega 3 Daily 90 Kapsül - Green Farma Omega 3 Daily 60 Kapsül - Green Farma Omega 3 Daily 120 Kapsül artık her ne kadar kapsül varsa siz link yapısı nedeni ile sıkıntı yaşayacaksınız.
GÖRSEL KONUSUNDA HATANIZ: image/cache/catalog/dogalfarma/greenfarma/Green-Farma-OMEGA-3-DAILY-550x550.jpg Resim isminiz büyük yazıyorsunuz. Özellikle Türkçe karakter kullanırsanız hata verir. Bunun yanında görseli yüklerken
RESİM-İSMİ.jpg bu şekilde yazılması yanlıştır. (Büyük yazmak.)
resim ismi.jpg bu şekilde yazılması yine yanlıştır. (Arada tire yok boşluk var.)
ÖNEMLİ HATANIZ: Şimdi siz doğal farma alanadı aldınız diye 1. gün o kelimede çıkmak kolay olsaydı sizin gibi düşünenler sabah-gazetesi com alan adını alıp hemen 1 sayfada çıkayım ohhh dünya hit yakalarım diye düşünenlerdir.
- Doğal = Natural eş anlamlısı
- Farma sektörünüzle alakalı bir çok site bu kelimeyi alanadında kullanıyor. baskafirmafarma com, farklıbirfirmafarma com vs.
- Doğal kelimesi sektörünüzle alakalı sitelerin ürünlerin "doğal" olduğunu belirtmek için sıklıkla kullanıyor.
Bunun için anahtar kelimelerin doğru kullanımı ve biraz zaman geçmesi gereklidir.
NOT: İNAT ettim

bir tane bulayım derken işte hatanıza örnek görseliniz.
dogalfarma com/efferc-portakal-20li
Ürün resmini yeni sekmede açıp hatalı link yapısını görebilirsiniz.
dogalfarma com/image/cache/catalog/dogalfarma/
BigJoy/effer-c
%20portakal
%2020-550x550.jpg
- 1-) Sitenizde görseller için yen dosya açacağınız zaman küçük harflerle eklemelisiniz. /image/cache/catalog/dogalfarma/bigjoy/ Bu şekilde ekleyiniz.
- 2-) Ürün görseline isim verirken boşluk bıraktığınız için %20portakal%20 ismi oluşmuş. İnternetten resim alıp ekler iken resim isimlerine dikkat etmelisiniz.