NoktaNet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam teşekkürler paylaşımınız için. Herkes farkında olsun olmasın google her pini indexliyor. Yalnız şöyle bir sorun var. Bazı pinler başlık ve açıklamasıyla doğru bir şekilde indexlenirken bazı pinler Örneğin Pin on Delicious - Pinterest şeklinde başlık alarak google da index alıyor. Bütün pinlerin rich pin olmasına rağmen bu şekilde indexlenmesi google aramalarda çıkmamızı engelliyor. Eminim kimse farkında değil bunun. Bütün pinleriniz doğru başlık ve açıklamayla index almış olsaydı şuanda herkesin mevcut olan hiti belki 10 katı fazla olacaktı. Bu sorun hakkında bilginiz var mı? Nasıl aşılabilir?
Bu konu hakkında uyduruk bir şeyler yazmış idim.(https://www.r10.net/1077915296-post57.html) Kimse bilmez diye bir şey yok, forumda bu işlere çok zamanını harcamış tecrübe etmiş çok fazla kişi var. Sadece bizimle bahsetmek istemiyorlar. Onun dışında Pinterest ne derse o olur-oluyor. Onun sınırlarındayız google botlara bizim pinimizi bu şekilde indexletiyor. Neden olduğunu bilmiyorum ama bu işin başında Pinterest botlarının olduğunu düşünüyorum.