Burdanda bazı şeyler açıkca belli oluyor, belirtmek isterim hiç bi şekilde ilk hesap vermem ben bunu normal hayatımda da yaparım almaz geçer gider uzatmanın manası yok ki ! ayrıca baltalayıcı yorum açıkca belli dostum neyin ne olduğunu çokca anlıyorum konudada dediği kelimeyi belirttim üslübum gayet yerinde,
Hem ticaret puanın çok düşük hem de demo ile alakasız yazılım satmaktan negatif ticaret puanı almışsın. İnsanlar bu nedenle güvenmeyebilir. Ne vurgunlar döndü burada. Sen de elbette ilk hesabı vermek zorunda değilsin, kimse zorlayamaz. Bu durumda ilk mesajında ilk önce ödeme diye belirtirsen kimse konunu baltalamayacaktır. Ancak bu insanlar ticaretinle ilgilenmeyip hesabını da satın almayacaktır.
Eğer sen ilk mesajında,
- Kurucu maili vermiyorum.
- Ödemeyi almadan hesabı vermiyorum.
Bunları belirttiğin halde senin konunu baltalıyorlarsa işte o zaman yönetime report edersen yöneticiler satış konusuna gereksiz mesaj yazan üyelere ceza-i işlem uygular, mesajları da temizler. Ama forumun genel teammüllerine uymayan satış yapmaya çalışırsan bu tarz yorumların gelmesi abesle iştigal değil.