Corona'nın ilk çıktığı zamanlarda askerdeydim. Çıkmama çok az kala terhisler uzatıldı. 37 gün fazladan askerlik yapan celptenim. Şans mı kader mi bilinmez

Soruna gelecek olursak ben çevremdeki herkese aynı şeyi söylüyorum tam gidilecek zaman. 2ay kala gelecekleri biz son 10 günümüzde görebildik covidden dolayı çocuklar gelememişti 3 aylarını yatarak geçirdiler ve bu dediğim acemide oluyor.
Vakalar artacak gibi duruyor ve kısıtlamalarda öyle gidersen eğer acemiden usta birliğine sevkin bile olmayabilir normalde acemide adamı zor yatırırlar bu süreçte paso yatarsın gibime geliyor.
Sosyal mesafeden dolayı, bir arada olmamaktan dolayı doğru düzgün iş yaptıramıyorlar çok korkuyorlar 1 kişide çıkması demek tüm bölüğe yayılması demek o yüzden iş yaptırmıyorlar yatarsın diyorum.
He sıkılır mısın ortamına bağlı Askerliğimiz uzatıldıgı için twitterdan sövenler video çekenler olmuştu belki hatırlarsınız o sebeple bizim telefonları bile topladılar. Telefonsuz hiç bir iş yapmadan öyle yada böyle geçti zaman gerek muhabbet gerek başka şeyler.
Bence tam gidilecek zaman he tabi unutma terhisler ertelenirse askerliğin uzayadabilir büyük bi kumar aslında
++ Bu arada eklemede yapayım. Biz 3 ay çarşıya çıkamadık şuandada çarşılar iptaldir büyük ihtimalle.