Arkadaşlar Yorumlarınızın tümünü okuyamadım. Ama anladığım kadarı ile sorun hep aynı. Siteyi suspend ettikten sonra reklam kısıtlaması kalkıyor sanıyorsunuz. Aslında yanılıyorsunuz. Sadece inceleme için gelen botlar site kapalı olduğu için inceleme yapamadığından kısıtlama uyarısı kalkıyor. Siz reklamı eklediğiniz de ise sistem otomatik olarak tekrar kısıtlama getiriyor ve inceleme kaldığı yerden devam ediyor. Benim nacizane fikrim bırakın kısıtlama kalsın. Siz reklamları siteye yerleştirip googlenin incelemesini bitirmesini bekleyin. O arada içeriğinizi girmeye devam edin. Özellikle pinterest odaklı sitelerde bu durum biraz daha can sıkıcı. Genelde sosyal medya hiti olanların başına bu durum çok geliyor. Benim 2 adsense hesabım da aynı durumda. Ben bir hesabımda bulunan siteyi tamamen içeriği sildim. Türkçe olarak içerik paylaşmaya başladım. Pinterest hesabını da kaldırdım. Gelen hit kazanca dönüşmüyorsa bir önemi yok demektir. O yüzden gözünün yaşına bakmadan pinterest hesabını tamamen yok ettim. Hit ordan akmasın. Googlede hızlı hit getiren bazı taktiklerim vardı onları şimdi devreye geçirdim. 1-2 hafta içinde hesabın açılacağını ve stabil duruma geleceğini ümit ediyorum. Eğer tahminlerim tutarsa bu konuya ayrıca yer verip tüm detayları paylaşacağım sizlerle.
Sonucu bizimle de paylaşınız hocam