Merhaba arkadaşlar, Teknoloji sitem için copy-paste içerik girişi yapacak editör aramaktayım. Günde 5-10 arası içerik girişi yapılmasını istiyorum içerik paylaşımları zamana bölünecektir. (pazartesi için 5 içerik girişi yapılacaksa 07:00, 11:00, 14:00, 18:00, 22:00 gibi zamanlama yapılacak) *tahmini konuşuyorum arkadaşlar zaman ayarları size kalmış.

Bilmeniz gerekenler; Web site altyapısı wordpresstir. Newtech temasını kullanmaktayım. İçerik, kategoriler, öne çıkan görsel, etiket bölümleri kesinlikle doldurulmasını istiyorum arkadaşlar. Ek olarak her gireceğiniz içerikte https://prnt.sc/vs9hon Ana Sayfa Manşette gösterilsin seçilecektir. Editör seçimi olarak kafanıza göre bazı içeriklerde evet seçeneğini seçebilirsiniz.
İçerik başına 0.50 TL ödeme yapacağım. Dilerseniz ödemeleri günlük veya haftalık şekilde enpara ile gönderebilirim.

Rica ediyorum iş ahlakına önem veren arkadaşlarım işi alsın 5 dk da olacağına 10 dk yapsın güzel eksiksiz yapsın. Gerçekten işini kendi işi gibi yapan arkadaşlarıma zaten ileride daha fazlasını da ödeyeceğim.

Konuyu uzun tuttuğum için üzgünüm tüm detaylarını yazmak istedim. Şimdiden hayırlı olması dileğiyle...