Herkese merhaba,
Yaklaşık 5-6 aydır takip ettiğim en son gönderisi 2014te atılmış 200kya yakın takipçili (Tam takipçi ve kullanıcı adını kimseye vermeyi düşünmüyorum) 3 harfli kullanıcı adlı bir hesap vardı. Kullanıcı adının kendi başına bir anlamı yok ama benim için bir anlamı vardı (Arkadaşlar arasında birbirimize taktığımız goygoy amaçlı lakap gibi bişey). Sürekli takip ediyordum hesabı ama hiçbir şekilde aktiflik yoktu. Benimde canıma tak etti yani meraktan olacak mı acaba diye bir şekilde hesaba girmeyi denedim. Yaklaşık 6-7 saat süren bir işlemin sonunda hesaba giriş yaptım. Şifresi gerçekten kolay bir şifreymiş ve nasılsa hiçbir doğrulamaya düşme kilitlenme gibi bişey olmadı. Hesapta telefon numarası yok mail yerinde de doğrula butonu aktif duruyor yani doğrulanmamış. Maile girmeyi denedim ve hesap ile şifresi aynı ona da giriş sağladım. En son mail gelen tarih hesap aktiflik tarihi ile aynı tarihte (İnstadan gelen bilgilendirme mailleri vs hariç). Mail üzerinden sahibine ulaşmayı düşündüm ama gelen mailler sadece instagram mailleri ve Dm kutusu boş, beğeni yapmamış, gönderi kaydetmemiş. Sizce ne yapmalıyım yani hesabı geri vermek istesem nasıl nereden ulaşabilirim bilmiyorum. Sadece kullanıcı adını alsam onuda yapamam 3 harfli ve bot vb durumlardan dolayı boşa düştüğü an alınma durumu var. Takipçilerin %90ı pasif. Ne yapmalıyım arkadaşlar şimdi aranızda bu hesaba girmiş boş yapıyo geri verecek sanki diyenler vardır ama öyle olsa bu konuyu açıp sizden fikir istemezdim. Hesabı satıp bu durumdan gelir elde etmek gibi bir amacım yok istediğim sadece kullanıcı adı takipçi sayısı vs önemli değil benim için. Belli ki hesap terk edilmiş bir hesap ne yapmam mantıklı olur. Hesabı kullansam doğru olur mu sizce öneri ve fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler..
3 Haneli Kullanıcı Adı Gerekirse En Anlamsız Şey Olsun 10.000tl den başlar 3 haneliler (minimum)
Ort 30.000-50.000₺
Sahibine ulaşıp isteyin verirse verir vermezsse hesaptan çıkış yapın.