Hayvanları çok seviyorum bana göre hayvan sevmeyen insan da sevemez kendileriyle de bu yüzden iletişim kuramam...
Bizim mahallede Belçika kurdu cinsi bir köpek doğurdu adam benim arkadaşım benimde sevdiğimi bilir beni çağırdı baktık yavrulara bir tane erkek yavru elimi ağzına aldı ve bırakmadı arka ayağı sıkıntılıydı çok zor yürüyordu arkadaşım bu konularda bana güvendiği için yavruyu bana bedava verebileceğini söyledi.
Bende aldım arka ayağında şiş vardı evde internetten araştırdığım fizik tedaviyi uyguladım zamanla ayağında şiş gitti her gün koşuyorduk köpek fırtına gibi oldu ama daha isim koymamıştım oğlum diyordum sürekli.
Birgün benim komşumla tartıştım evimin önüne o parkedecek diye bende kovaladım sonra bir arabaya binip 4 kişi gelmişler daha kapının önüne gelir gelmez durumu anlayan oğlum hemen saldırdı ve arabadan hiç birini indirmedi basıp gittiler. :)
Köpeğim hep elimden yerdi başkası birşey verirse gözümün içine bakar ye dememi beklerdi birgün büyük ihtimal komşum zehirli et atmış bahçeye aldığı gibi bana getirdi bende çıktım dışarı kim attıysa diye ana avrat küfür etmeye başladım komşum çıktı ve benle tartıştı tam kavga edecekken tehdit olarak algıladığı için yanımdan ok gibi geçti ve komşuma saldırdı zarar verdi Allah'tan adam benim arazimde olduğu ve köpek uyarısı olduğu için çok sıkıntı olmadı fakat ben köpeği alırlar diye korktum başka bir tanıdığa verdim verdim ama bir süre sonra bkaçıp beni buldu.
Sonra aldığım arkadaşıma götürdüm onların orada dişi köpekler vardı dedim durur fakat orada barınmadı yemeği suyu kesti en son geri aldım baya zayıflamıştı sadece benim elimden yiyordu.
Düzenli besleyince gene eskisi gibi güzelleşti.
Kafasını ayağıma koyarak uyuyor.
Artık kimseye vermiyorum fakat mahkeme sıkıntı çıkarır diye korkuyorum inşallah birşey olmaz.
Köpeğimin adını da Vefa koydum. :)
Hayatımda bu kadar beni isteyen bir canlı var mı acaba?