b kodu sanırım firma ile birlikte konulur da abonelik çıkış linki gerçekten gerekir mi? Misal Papara'dan veya diğer bankalardan giriş için şifre alabiliyorum ve onlarda çıkış linki bulunmamakta. Sonuçta ürün tanıtımı yapılmayacak, sadece giriş güvenliğini sağlayabilmek için bildirim sms'leri gidecek.
yinede farketmiyor hocam, abonelik sms çıkış linki zorunlu, farklı firmaların koymaması onların problemi, ben şahsen yarın senle çalışmak istemesem tamam artık ticaretimiz bitti sms almak istemiyorum, kvkk kapsamında kişisel verilerimi imha edin desem, veya ters düşsem, veya sırf pislik olsun diye gelen mesajların ekran görüntülerini alsam cimere upload etsem (b kodunun kara liste sayfası yok, sms listesinden çıkamıyorum, smslerde abonelik çıkış linki yok) desem, başına neler gelebilir bi araştır istersen

ha bankaların otp (one time password) sistemi amaçlı gelen smsler apayrı onlar direkt bddk'ya bağlılar muaflar... sizinkisi özel bir kuruluş ve bddk bağlantınız olmayacak sanırım, buda başınızı ağrıtabilir.