çeviri hizmeti, yabancı bloglara makale yazarlığı/makale çevirmenliği...
Bunu denedim hocam. Ancak yeterince iş bulamadım maalesef.
Tercümanlık yapmak, metinleri çevirmek ve makale yazma fikirleri geliyor şu an aklıma.
Denedim ancak iş bulamadım
Bana minimum ücretle makale yazabilirsiniz.
Dış sitelerden haber çevirebilirsiniz
Seoya uygun makaleler yazabilirsiniz.
tercümanlık yapabilirsiniz
Olabilir hocam. Detay için PM atabilirsiniz.
Sektör hepimize yeter hocam, imzaya bakabilirsiniz sizde başlayabilirsiniz
Hocam denemiştim ama çok az iş alabilmiştim. Moralim bozukluğu yarattı.
İnceledim. Teşekkürler
Araştırma için kullanın, bu sektördeki çoğu kişinin ingilizcesi yok, translatele tırmalayarak birşeyler bulmaya çalışıyorlar.
Araştırmalarınızı genişletin, ingilizceye çevirin komple bakış açınızı, hazineyi göreceksiniz, ayrıca herşey bedava ingilizcede... para istemiyor kimse...
Dikkate alacağım
Keşke bende ingilizce bilsem neler yapardım neler..
Makaleler, kaynaklar, dökümanlar, yazılımlar, programlar, forumlar araçlar gereçler her şey ingilizce hocam. İngilizce bilip aç kalmak şu devirde imkansız. Araştırma için kullanın yabancı forumlarda vs ben yarım yamalak translate ile bişeyler bulmaya çalışıyorum. Yabancı webmaster forumları derya deniz her konuda. E ticaret yapılır yurt dışına ürün satılır web sitesi açılır vs.
Hocam çok fazla araştırma yapan ve kitap okuyan birisiyim zaten. İlginiz için teşekkürler
Ders vermek konusunda iyi olabileceğimi sanmıyorum. Eğitim planlaması yapamayabilirim.
Türkçede yüksek hit alan zamansız içerik kapsamındaki site konularını ingilizce çevirip bir blog açabilirsin. Şahsen o düzeyde İngilizcem olsa idi 😂 . . Düşüncesi bile keyif verici ( : örneğin saladrecipe.net bugün bambaşka konumda olurdu..
Bu şekilde bir düşüncem var ama bana kısa vadede gelir lazım şuanlık.
Şu aralar zamanı mı bilmiyorum ama yabancı dilde tez yazdıran bazı akıllı (!) arkadaşlar var. Tez başına xxx-x.xxx arası değerler veriliyormuş hocamız bahsetti. Etiklik kısmına takılmazsanız düşünebilirsiniz
Hocam pek hoş bir şey değil. Tercih etmem açıkcası