Görsellerin özgün olmasına pek gerek yok, hitler geliyor. Bir haftada çok az bir pin ile hit yakalana biliyor. Şuan yeni bir hesap açtım banlanmaz ise gösterim ve hiti paylaşacağım. Mantık hep aynı, yeni gelenler yada bu yönde bakmayanların dikkatini çekebilirim diye konuyu açtım. Pek bir bilgi yok zaten konuda, bilindik şeyler. Direkt spamdan hit gelmiyor artık, bu şekilde bir spam yada organik çalışma yapılabilir.
@karikaturname; Hocam
Bloggerın kendine faydası yok hocam, index almıyor(ben becerememiş olabilirim). Şu aralar "Weebly" Blogger'a en iyi alternatif olabilir. İyi bir iç seo var herhalde, yada ücretli bir seo paketi var. Kulanan arkadaşlar yazar belki
Şimdi hocam sizin elinizde bir miktar para var ve yatırmak için bir yer arıyorsunuz(tavsiye). Sokaktan simitciye gittiniz o ara iki sohbet o da araya "daire al, en temizi dedi" Biraz ileride de bu yatırım işinden geçinen bu alanda eğitim almış biri size tavsiye verdi. Siz kime yakın olursunuz? seo denilen de böyle bir şey sizin domaini de böyle büyük abiler(otariter domainler) tavsiye ederse google bu abilerin tavsiyesini dinler ve sizi yükseltir. Şu link satışları olmaz ise çok iyi bir sistem. Büyük siteler bilgi edindikleri işinde iyi olan blogları kullanıcılarına tavsiye eder ise.
Bizim simitciyi(yeni acılan blogspotu) Google pek dinlemez hatrına belki index aldırtır.
Seocu değilim!
(TABİKİ DE REKABET ÖNEMLİ)
Açıklama için teşekürler hocam. Açıkçası 2 yıla yakın zamandır pinterest ile çalışıyorum, gayet de iyi kazanıyorum. Ben normal içerikleri pinliyorum, epey bi trafik geliyor. Ama işin ilmini öğrenmek istiyorum biraz da. Şimdi trafik geliyor, ama yarın gelmezse ne yapmalı, nasıl etmeli diyerek alternatif/destekleyici yöntemler araştırıyorum.